Logotip RGB.png

Reiki tretmani

Reiki je metoda bioenergijskog isceljivanja koja, pomoću umirivanja uma i dodavanja univerzalne životne energije, pomaže da se ubrza i stimuliše samoisceljujuća sposobnost organizma. Posle Reiki tretmana osećate se potpuno relaksirano, oslobođeno stresa i tenzija. Osim toga, balansiranje energetskog toka u organizmu, dovodi do uklanjanja blokada i isceljivanja mnogih stanja.

Cena: Dobrovoljna donacija

Više o sistemu zasnovanom na donacijama

Logotip RGB.png

Šta je reiki isceljivanje?

Reiki je metoda japanske tradicionalne medicine kojom se, polaganjem ruku na telo, odnosno nedaleko od tela primaoca, omogućava doticanje, pokretanje i raspoređivanje životne energije, na takav način da osoba postigne psiho-fizičku ravnotežu. Njome se postiže smanjenje stresa, opuštanje, uklanjanje blokada i isceljivanje mnogih stanja i problema.

Da li reiki može pomoći sa "slomljenim srcem"?

Postoji dosta svedočenja koje možete naći na Internetu, o tome da je Reiki tretman pomogao isceljenju slomljenog srca (u emotivnom smislu). Ali, opet, Reiki je samo usmereni tok energije, koji pomogne da, u stvari, čovek sam sebe isceli. Reiki samo pošalje isceljujuću energiju tamo gde je bila potrebna, u ovom slučaju srcu, povređenim osećanjima, možda povrđenoj sujeti. Kako god, Reiki energija je dostupna ljudima za njihovo najviše dobro u najširem smislu. Tako da ona teče, kruži i dolazi na ona mesta u našem telu i duši, za koja možda ni ne znamo da im je potrebna.